Husbilar & Minibuss

1995 startade vi vår uthyrningsverksamhet. Då bestod utbudet av 1 bil. I takt med att efterfrågan ökat har vi expanderat verksamheten och idag består bilparken av 9 bilar. Mer information om respektive bil hittar du genom att klicka på länkarna till vänster på sidan.

Kundbasen består till ena hälften av kunder som återkommer från år till år och andra hälften av nya bekantskaper. Vi ser det som ett gott betyg att så många av våra kunder återkommer för att hyra av oss igen.

Varför hyra husbil/minibuss hos oss?
Husbil är ett praktiskt sätt att resa, vare sig det gäller semester, evenemang, mässor eller marknader. Den ger dig total frihet att välja vart du vill åka. Är det havet som lockar? Eller storstaden? Eller både och? Reser man med husbil kan man alltid lägga om resrutten om t.ex. väderutsikterna förändras.

När du hyr din husbil hos oss lovar vi att bistå dig med all information som du kan tänkas behöva för att hantera bilen. Inför din avresa går vi tillsammans igenom bilen och dess funktioner. Skulle något oförutsett inträffa efter vägen finns vi naturligtvis tillhands för att hjälpa dig att reda ut de eventuella problem som uppstått.

Eva
Eva Björklund
+358504679705
eva@bjorklunds.fi

Andrea Lindgren
Tel. +358505457281