Björklunds maskinservice grundades 1985 och består av 3 företag, Fma Leif Björklund, Markus Björklund Verkstad och J. Björklunds Maskinservice. Idag har företagen totalt 7 anställda och är flitigt anlitade i regionen.

J Björklunds Maskinservice har nu utökat verksamheten och har också en service hall i Kokkola. Där Juha Björkbacka & Seppo Björkbacka servar traktorer av märket New-Holland & Case.

Vår verksamhet består främst av:

Vi servar och reparerar även andra märken av traktorer och lantbruksmaskiner. Arbetena utförs antingen i vår verkstad eller på plats ute hos kund med hjälp av våra 4 servicebilar. Om maskiner och fordon som skall åtgärdas behövs till verkstaden, hjälper vi naturligtvis även till med transporten. Vår verkstad är, bortsett från det som behövs för maskinservice, även utrustad med hydralslangspress för tillverkning av hydraldelar, Robin Air för service av luftkonditionering.

Markus Björklund Verkstad installerar och reparerar grisutfodringssystem av märkena Big Dutchman och Weda

Dessutom sköts uthyrning av husbilar och minibussar av Eva Björklund. Ur vårt sortiment hittar ni säkert den rätta fordonen som passar åt er. Kolla igenom våra fordon här